miercuri, 12 decembrie 2012

Pulpa de porc la cuptor









Ingrediente:

O bucata pulpa de porc,pana intr-un kg
sare
busuioc uscat
rozmarin maruntit
boia dulce
usturoi granulat
o lingura ulei masline

Se spala bucata de carne, se aseaza in tava ( eu am folosit un vas de lut) si se adauga o cana de apa.
Separat se amesteca o lingurita de boia cu doua lingurite de usturoi granulat, o lingurita busuioc,jumatate lingurita rozmarin si sare dupa gust ( eu am pus jumatate de lingurita). Acest amestec se adauga peste carne si se stropeste cu ulei de masline. Se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce in cuprorul incalzit. Se lasa o ora si jumatate, la foc potrivit, dupa care se ia folia de aluminiu, se stropeste carnea cu sosul format si se mai lasa cam 20 minute ca sa se rumeneasca.
Se serveste cu orice garitura se doreste. E delicioasa cu cartofi la cuptor si niste muraturi :)

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...