joi, 13 decembrie 2012

Pulpe de pui cu portocale si mere






Ingrediente:

6 pulpe pui inferioare
suc de la o portocala
o lingurita de miere
3 linguri ulei de masline
boia dulce
usturoi granulat
sare
un mar


Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent cu capac. Separat se amesteca sucul de portocale cu mierea, o lingurita boia,o lingurita usturoi granulat,o lingurita sare, uleiul de masline, o ceasca de apa si se adauga peste pulpe. Se curata marul si se taie in felii care se pun peste pulpe .



Se acopera vasul si se pune in cuptorul incalzit. Se lasa cam 40 minute la foc potrivit dupa care se scoate din cuptor si se stropesc pulpele cu sosul format.Se mai lasa in cuptor, descoperite, cam 15 min.
Se poate folosi o garnitura de orez .



Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...